Marta – Backoffice & Planning

Maak kennis met Marta - Backoffice & Planning

Marta werkt sinds 2019 bij Hollcert op kantoor. Daar houdt ze alles in de gaten en is een belangrijke schakel binnen het reilen en zeilen van Hollcert. Ze is enthousiast, neemt de tijd om klanten goed en zo duidelijk mogelijk te woord te staan en weet hoe ze alle ballen op de juiste manier omhoog kan houden. Naast hard werken is gezelligheid ook heel belangrijk. “Pluk de dag” is dan ook haar motto.

Kun je ons mee terug nemen naar je jeugd?

Jazeker. Ik heb een fantastische jeugd gehad. In mijn jeugd was Polen nog een communistisch land en ging alles op de bon. Mijn moeder was docent geschiedenis en mijn vader had diverse banen, van conciërge tot chauffeur tot beveiliger. Het was bij ons thuis altijd gezellig. Mijn moeder had altijd creatieve oplossingen om van niets iets te maken voor mijn broer en mij. Ook gingen we veel op bezoek bij familie om elkaar te helpen. Ik genoot van al die uitstapjes. Na de basisschool ging ik studeren aan de landbouw universiteit.

Hoe ben je in Nederland terecht gekomen?

Voor de liefde. In mijn studietijd (2000) trouwde mijn nichtje in Polen. En daar was een aantrekkelijke Nederlander, beste vriend van de bruidegom. En zo kwam van een bruiloft een andere bruiloft. Mijn eerste bezoek aan Nederland weet ik nog goed. Ik had tijdens mijn reizen bijna alle Europese landen al bezocht, behalve Nederland. Wat vond ik het grijs en koud. Ik was onder de indruk van het briefje van 50 gulden. Zonnebloemen zijn mijn favoriet. In 2003 studeerde ik af en verhuisde naar Nederland. Na aankomst ben ik direct met de inburgeringscursus gestart. Met de integratie heb ik nooit moeite gehad en ik kon direct goed met Nederlanders overweg. Zo werkte ik naast de inburgeringscursus bij een dame met MS. Van haar heb ik wijze levenslessen geleerd en ging mijn Nederlands met sprongen vooruit.

Welke weg heb je bewandeld voor je bij Hollcert bent gestart?

Na het afronden van de inburgeringscursus ben ik aan de slag gegaan als intercedente en planner. Later maakte ik de overstap naar een ander bedrijf waar ik 10 jaar met plezier gewerkt heb. Daarnaast hielp ik af en toe als tolk. Sinds september 2019 ben ik bij Hollcert aan de slag gegaan op de backoffice en planning.

Waar krijg je bij Hollcert energie van?

Contact met mensen. En dan bedoel ik echt alle mensen, dus bedrijven, particulieren, collega’s van alle diverse nationaliteiten. Die afwisseling vind ik heerlijk. Met daarbij het snel schakelen tussen Nederlands, Pools en Engels. Bij het plannen ligt mijn kracht. De uitdaging zit erin om het zo te regelen dat het voor iedereen goed geregeld is.

Marta HollcertWat maakt je trots?

Mijn gezin. We trouwde in 2006 en in 2009 werd ik de trotse moeder van onze zoon. Geweldig om te zien hoe hij zich ontwikkeld tot jong volwassene. Onze dochter werd in 2012 geboren. Een heerlijke creatief meisje.

Daarnaast ben ik ook super trots op mijn familie. Na ernstige ziektes zijn ze allemaal genezen. Dat heeft me ook geleerd om het leven zelf niet te plannen, maar iedere dag met 2 handen aan te grijpen. “Pluk de dag en geniet elke dag opnieuw” is dan ook zeker mijn levensmotto.

Mijn ultieme droom voor de toekomst is dan ook dat iedereen gezond mag blijven, dan komt de rest vanzelf.

 

Meld je aan!