Hollcert opleiding InCompany training

BHV, VCA, heftruck opleidingen & meer

Schrijf je vandaag nog in voor een Nederlands-, Engels of Poolstalige opleiding!

Grootste opleidingslocatie van Nederland

Hollcert beschikt in Waalwijk over de grootste opleidingslocatie van Nederland. Door het grote aanbod aan transportmiddelen kunnen we veel oefen mogelijkheid bieden aan cursisten.

Door de grootte van onze locaties kunnen we iedere cursist een start garantie bieden. Wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen zal de opleiding of training altijd doorgaan.

Standaard Nederlands-, Engels en Poolstalig

Onze trainers beheersen de Nederlandse, Poolse en Engelse taal. Andere talen zoals Duits, Roemeens en Russisch zijn op aanvraag ook mogelijk. Hollcert is met trots een meertalig en multicultureel bedrijf.

Persoonlijkheid

Onze instructeurs passen waar mogelijk de opleiding aan, aan het niveau van de kandidaat. Zo bieden wij ook bewust geen e-learning aan. Onze trainers weten zo zeker dat de stof begrepen is en hebben direct een goede inschatting van kennis en motivatie van de kandidaat, er is direct interactie tussen trainer en kandidaat en de stof zal beter blijven hangen bij de kandidaat door de combinatie met beeld en geluid.

Meerdere certificaten behalen tijdens 1 daagse opleiding

Onze instructeurs zien snel of iemand het snel op gaat pikken. Vaak hebben kandidaten al elders ervaring op gedaan, maar zijn ze daar niet gewezen op noodzaak en voordelen van een certificaat. Ook zijn cursisten afkomstig uit andere landen, zoals Polen, soms hoog opgeleid waardoor ze theorie en aanwijzingen snel oppikken. Voor deze kandidaten is het daarom vaak haalbaar om meerdere certificaten op 1 dag te behalen. Zien onze instructeurs dat iemand echt een beginner is en extra oefening nodig heeft zal de focus op 1 transportmiddel blijven. Certificaten worden alleen verstrekt wanneer de instructeur ziet dat aan het einde van de dag voldoende controle is om veilig aan het werk te gaan.

Cursussen in 1 dag

Onze cursussen zijn altijd 1 dag, omdat je op voorhand niet kunt zeggen hoeveel tijd iemand nodig heeft. Zien we dat iemand meer oefening nodig heeft zal advies volgen voor een extra dag praktijktraining tegen een gereduceerd tarief. Onze cursussen starten altijd met een theoriedeel, waarna in de praktijk geoefend wordt. Ook als de kandidaat ervaring heeft. Wetgeving wordt soms aangepast en iemand kan een eigen waarheid hebben ontwikkeld. Iedereen kan altijd iets leren, onze trainers zien het als uitdaging om de meeste ervaren kandidaten iets nieuws te leren. Soms kan het voldoende zijn dat iemand met 1 uur in de praktijk laat zien wat hij kan. Er blijft dan meer tijd over om de minder ervaren kandidaten te trainen.

Verschil tussen beginner en ervaren kandidaat

Bij Hollcert maken we geen onderscheid in beginner of ervaren kandidaten. Onze ervaring is dat kandidaten graag een baan willen. Bij de vraag of ze ervaren zijn zal niet altijd een correct antwoord gegeven worden. Beleving wat ervaren betekent kan bij iedereen anders zijn. Daarnaast kan het verschil tussen de ene beginner en de andere heel groot zijn. Wel is het mogelijk om een herhaling cursus voor transportmiddelen aan te vragen wanneer de kandidaat al over een certificaat beschikt.

Verloop van een cursusdag:

 • We verwelkomen je op de cursusdag om 8.00 uur met koffie / thee. Kom je te laat, dan kan het zijn dat je niet meer toegelaten kunt worden tot de opleiding en er via ons kantoor een nieuwe afspraak ingepland moet worden.
 • De lunch wordt door ons verzorgd.
 • Eindtijd is afhankelijk van een aantal factoren zoals het type cursus, motivatie en hoe snel de stof opgepikt wordt.
  • Bij VCA cursussen wordt meestal om 16.00 uur het officiële examen afgenomen. Je bent dan om 17.00 uur klaar
  • BHV cursussen worden rond 16.00 uur afgesloten
  • Een opleiding transportmiddelen eindigt tussen 14.00 en 16.00 uur

Wat moet een kandidaat meebrengen:

 • Cursus transportmiddelen: veiligheidsschoenen + ID bewijs
 • VCA & BHV cursussen: alleen ID bewijs

Beide locaties beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Zo bereik je ons:

 • Industrieweg 90c, 5145 PW Waalwijk
 • Industrieweg 20, 5627 BS Eindhoven

Na afloop geslaagd?

 • Dan streven wij ernaar om een digitale versie van het certificaat binnen 2 werkdagen en het originele certificaat + pasje binnen 5 werkdagen aan de opdrachtgever op te sturen.
 • VCA registratie kun je zelf de eerst volgende werkdag bekijken op cdr.ssvv.nl.

Cursusdag verzetten of annuleren?

 • Dat kan. Mail ons op info@hollcert.nl of bel 0416-764400. Voor spoedgevallen buiten kantooruren belt u met 06 23509022.

Heeft u aanvullende vragen?

info@hollcert.nl

Tijdens kantooruren: +31 (0) 416 764 400
Buiten kantooruren tot 20.00 uur: +31 (0) 623 509 022

Contact

  Mail ons

  Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

  Meld je aan!