Cursus veilig hijsen met kranen en takels bij Hollcert

Cursus veilig hijsen in Pools, Engels & Nederlands

Home Veilig hijsen met kranen en takels Veilig hijsen met kranen en takels

Cursus veilig hijsen

Al deze cursussen worden op aanvraag georganiseerd. Dat kan InCompany, 1 op 1 of door open inschrijving op een van de maandelijkse cursusdagen. Standaard in het Engels, Pools en Nederlands. Andere talen zijn op aanvraag. Heeft u interesse? Bel ons of schrijf in via het formulier onderaan de pagina en wij nemen zsm contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Certificering met hijsfunctie

Voor het hijsen met een verreiker, autolaadkraan of hydraulische graafmachine is een hijsbewijs of certificaat van vakbekwaamheid nodig als de maximum bedrijfslastmoment meer dan 10 tonmeter bedraagt. Dit betreft een certificering met hijsfunctie (TCVT W4-07) hiervoor dient u een extern TCVT examen af te leggen.

Cursus Portaalbaan - Bovenloopkraan

Een portaalkraan is een intermitterende kraan; bestaande uit een op de sporen rijdende draagconstructie en daarop een bewegende lier of een takel, bestemd voor verticaal en horizontaal hijsen.

Inhoud training veilig hijsen

Tijdens de training wordt eerst de theorie uitgebreid behandeld. Aansluitend vindt training in de praktijk plaats. Onderwerpen zijn onder andere de door de hijshoogte begrensde ruimte, uiterste standen van de lier- of hijsbaan en de kraan. Door het hijsbewijs te behalen, voldoet u aan de eisen die door de Arbowet en verzekeraars gesteld worden. Een hijsbewijs is 5 jaargeldig.

Veilig verplaatsen van lasten onderdeel cursus veilig hijsen

VVL hakencursus - Veilig Verplaatsen van Lasten

De haakcursus is een onderdeel van de cursus voor bovenloopkranen. Deze cursus veilig hijsen is uitsluitend gebaseerd op het veilig vastzetten van lasten en benadrukt de juiste en onafhankelijke berekening van het gewicht van de last.

Ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en ervoor te zorgen dat elke hijsbeweging veilig verloopt? Onze Bovenloopkraan Cursus is ontworpen om je te voorzien van de kennis en praktische expertise die nodig is om een bovenloopkraan effectief en veilig te bedienen.

    Mail ons

    Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

    Velden met een * zijn verplicht.

    Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

    Meld je aan!