Hollcert opleiding InCompany training

Heftruck, BHV of VCA incompany cursussen

Home Incompany training Incompany training
InCompany training Hollcert

InCompany training

Een InCompany training is mogelijk voor iedere cursus die wij bieden. Van EPT tot Verreiker, BHV en VCA. Standaard in het Nederlands, Pools en Engels. Overige talen op aanvraag.

Een InCompany training is de beste keuze wanneer er op specifieke vaardigheden die uniek zijn voor de locatie getraind moet worden.

Een aantal voordelen van een in-company training op een rij:

 • geen verlies in reistijden en -kosten
 • hoger leerrendement doordat de kandidaten de eigen praktijk zoveel mogelijk terug zien
 • vertrouwde omgeving
 • beperkte groepsomvang
 • maatwerk training, training is afgestemd op uw praktijksituatie
 • training vindt plaats op uw locatie, met eigen materiaal als input voor de training
 • training is per persoon vaak goedkoper

In company training transportmiddelen

Deze in company training is de meest geschikte trainingsvorm wanneer er binnen je organisatie 4 tot 6 kandidaten per groep gelijktijdig dezelfde training willen volgen. Ziet onze trainer dat de ene kandidaat het sneller onder de knie heeft dan de ander? Dan zal de ervaren persoon eerder horen dat deze geslaagd is, zodat er meer tijd is om de andere kandidaat te trainen. Doel is om alle kandidaten aan het einde van de dag veilig en gecertificeerd te laten werken. Deze InCompany is mogelijk voor alle heftrucks, hijsen, hoogwerkers en grondverzet machines.

Opfriscursus

Beschikken alle medewerkers over een geldig certificaat? Dan adviseren wij om jaarlijks een opfriscursus af te nemen. Onze trainers bekijken samen de risico’s op de locatie en trainen hier de kandidaten extra in. Zijn de certificaten verlopen dan worden ze bij een goede afronding uiteraard verlengt.

In company training BHV

Deze in company training is de meest geschikte trainingsvorm wanneer er binnen je organisatie 4 – 8 kandidaten per groep gelijktijdig dezelfde training willen volgen. (Voor herhalingscursussen mag de groepsgrootte maximaal uit 12 deelnemers bestaan) Mogelijke calamiteiten kunnen direct besproken en geoefend worden. Is een ontruimingsoefening gewenst? Of een andere specifieke oefening op locatie? Laat het ons weten en onze trainer neemt tijdig contact op om de mogelijkheden door te spreken. Lees hier meer over onze BHV cursussen.

In company training VCA

Deze in company training is financieel voordeliger, wanneer er binnen je organisatie minimaal 6 kandidaten gelijktijdig dezelfde training willen volgen. Hiervoor zou u kunnen kiezen wanneer uw bedrijf voor het eerst VCA nodig heeft of veel nieuwe medewerkers in dienst neemt, zodat alle medewerkers in 1x getraind kunnen worden. Lees hier meer over de VCA cursussen.

  Mail ons

  Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

  Maximaliseer de Efficiëntie van Uw Team met InCompany Training

  Ben je op zoek naar een effectieve manier om je team te trainen en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan onze InCompany trainingen, waarbij onze deskundige trainers naar uw locatie komen om de medewerkers te trainen in hun vertrouwde omgeving.

  Waarom Kiezen voor InCompany Training?

  • Geen Reistijd of -Kosten: Bespaar kostbare tijd en geld doordat uw medewerkers niet hoeven te reizen naar externe trainingslocaties.
  • Hoger Leerrendement: Door trainingen aan te bieden op uw eigen locatie, kunnen uw medewerkers de geleerde vaardigheden direct toepassen op hun dagelijkse werkzaamheden, wat resulteert in een hoger leerrendement.
  • Maatwerk en Flexibiliteit: Onze trainingen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en praktijksituaties, waardoor uw team de meest relevante en praktijkgerichte training ontvangt.
  • Kostenbesparend: InCompany trainingen zijn vaak voordeliger per persoon, vooral wanneer u meerdere medewerkers tegelijkertijd wilt trainen.
  • Een Compleet Aanbod aan Trainingen: Of het nu gaat om het veilig gebruik van heftrucks, hijsen, hoogwerkers, grondverzetmachines, BHV of VCA-certificering, onze InCompany trainingen bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden om uw team te trainen en te certificeren.
  Meld je aan!