Cursus hoogwerker certificaat Hollcert

Hoogwerker certificaat

Home Hoogwerker certificaat Hoogwerker certificaat

Cursus hoogwerker

7 dagen per week verzorgen wij op onze locatie in Waalwijk of bij u op locatie als in company training hoogwerker cursussen. Staat de hoogwerker waarvoor u een certificaat wenst te behalen er niet tussen? Neem contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Waarom een hoogwerker certificaat behalen

Voor het bedienen van een hoogwerker dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Een hoogwerker certificaat is officieel niet verplicht. Wel moet men aan kunnen tonen dat de bestuurder voldoende kundig en ervaren is. Wij adviseren het behalen van een hoogwerker certificaat, zodat men na gedegen training ook in geval van paniek blindelings de juiste knoppen weet te bedienen. Tijdens de 1-daagse training bij Hollcert wordt zowel de theorie als praktijk behandeld. Na een goede afronding ontvangen deelnemers een Hollcert certificaat hoogwerker met een geldigheid van 5 jaar.

Cursus telescoop hoogwerker certificaat Hollcert

Telescoophoogwerker

De telescoophoogwerker heeft een uitschuifbare mast welke in 1 rechte lijn omhoog gaat. Er kunnen meestal 2 personen in de werkbak staan. Slechts 1 persoon dient verantwoordelijk te zijn voor de bediening. Als de leuning van de werkbak lager is dan 1,10 meter is het verplicht om een veiligheidsharnas te dragen. De bediening van deze hoogwerker is snel aan te leren. Een hoogwerker certificaat behaalt u bij Hollcert tijdens een 1-daagse cursus. Het is mogelijk om een combinatie cursus te volgen voor 3 categorieën.

Cursus schaarhoogwerker certificaat Hollcert

Schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker, ook wel schaarlift genoemd, is een hoogwerker met een platform die personen recht omhoog lift.  Slechts 1 persoon dient verantwoordelijk te zijn voor de bediening. Boek uw hoogwerker cursus bij Hollcert in het Nederlands, Pools of Engels. Het is mogelijk om een combinatie cursus te volgen voor 3 categorieën hoogwerker.

Cursus knikarm hoogwerker certificaat Hollcert

Knikarmhoogwerker

Met een knikarmhoogwerker worden moeilijk bereikbare plekken goed bereikbaar. Met het bedieningspaneel kunnen alle onderdelen van de hoogwerker bedient worden. Zoals de rijrichting, de draairichting van het plateau en de giek. Het gebruik van valbeveiliging ofwel een veiligheidsgordel adviseren wij met klem bij dit type hoogwerker. Een knikarm hoogwerker certificaat behaalt u bij Hollcert tijdens de 1-daagse cursus in het Nederlands, Pools of Engels. Het is mogelijk om een combinatie cursus te volgen voor 3 categorieën hoogwerker.

    Mail ons

    Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

    Velden met een * zijn verplicht.

    Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

    Meld je aan!