Code 95 trainingen onderdelen hollcert

Cursus Code 95 Pools, Engels & Nederlands

Home Code 95 Code 95

CODE 95 kwalificaties

Iedere beroepschauffeur op een vrachtauto en/of bus moet de code 95 (basiskwalificatie) halen. Nadat de kandidaat is geslaagd voor de examens en toetsen, kan men de code95 op het rijbewijs bijschrijven. Deze code is vijf jaar geldig. Iedere vijf jaar moet de kandidaat de code95 verlengen door nascholing te volgen. De 35 uur durende nascholingscursus bestaat altijd uit theorie en praktijk onderdelen. Tijdens de controle door het CBR wordt ook een kort gesprek met de kandidaat gevoerd. Let op! De gehele Code 95 mag vanuit het CBR alleen in het Nederlands gegeven worden.

Nascholing Code95

Hollcert kan de gehele nascholing code95 voor u uit handen nemen. Wij bieden cursussen voor de onderdelen veilig werken met een transportmiddel, hoogwerkers, BHV en VCA (examen is niet verplicht). Voor de verplichte praktijkdag op de vrachtwagen werken wij samen met CBR erkende partners. Hollcert blijft uw centrale aanspreekpunt.

Onderdelen Code95

Alle onderdelen bestaan uit klassikale theorie en praktijk. Ieder onderdeel kan voor 7 uur worden meegerekend. Door 5 onderdelen te volgen komt men dus aan 35 uur nascholing. Het is mogelijk om een compleet pakket af te nemen of een los onderdeel. De losse onderdelen waarvoor u direct kunt inschrijven zijn hef- of reachtruck, hoogwerker, VCA en BHV.

Deze trainingen worden individueel georganiseerd naar behoeften van de kandidaten, voor meer informatie en mogelijkheden nodigen we je uit om je in te schrijven via onderstaand formulier.

  Mail ons

  Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

  Schrijf je vandaag nog in voor onze nascholingscursussen om jouw Code 95 kwalificaties te behalen of vernieuwen

  Als beroepschauffeur op een vrachtauto en/of bus is de Code 95 (basiskwalificatie) verplicht. Bij Hollcert nemen we de volledige nascholing Code 95 uit handen, inclusief cursussen voor veilig werken met transportmiddelen, hoogwerkers, BHV en VCA. Onze praktijkdagen op de vrachtwagen worden verzorgd door erkende partners van het CBR, zodat je altijd aan alle eisen voldoet.

  Onze cursussen bestaan uit zowel theoretische als praktische onderdelen, en worden individueel georganiseerd op basis van de behoeften van de deelnemers. Of je nu een compleet pakket wilt afnemen of slechts een los onderdeel, bij ons ben je aan het juiste adres.

  Wacht niet langer en investeer in jouw professionele ontwikkeling. Schrijf je nu in via het bovenstaande formulier en neem een belangrijke stap richting succes op de weg.

  Meld je aan!