VCA Basis cursus Poolstalig Hollcert

VCA cursus Pools, Engels & Nederlands

Home B-VCA / V-VCA / VIL-VCU Cursus B-VCA / V-VCA / VIL-VCU Cursus

VCA cursus + examen

Hollcert verzorgt iedere zondag een B-VCA cursus + examen in het Pools op de locatie in Waalwijk. Afhankelijk van de aanvragen worden ook VCA cursussen + examens aangeboden op andere dagen, in andere talen zoals het Nederlands en Engels en in Eindhoven of in company. Vul onderstaand formulier in met uw wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met de mogelijkheden.

VCA staat voor “De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers” en betreft een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Voor het volgen van de VCA-B cursus op onze locatie kan voor open inschrijving gekozen worden. Wenst u een andere VCA training? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kandidaat inschrijven? Mail ons de voorletters, achternaam en geboortedatum van de kandidaat en u ontvangt een bevestiging incl. alle benodigde informatie info@hollcert.nl.

Data VCA cursus

 • 1-daagse VCA-B training + examen Pools – iedere zondag in Waalwijk – op aanvraag in Eindhoven
 • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 1x per maand in Eindhoven – data op aanvraag
 • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 1x per maand in Waalwijk – data op aanvraag
 • 1-daagse VCA-B training + examen Engels, Bulgaars, Hongaars, Litouws, Oekraïens (Russische taal), Roemeens, Russisch – 1x per maand – locatie en data op aanvraag
 • 1-daagse VCA-B training + examen – InCompany – 7 dagen per week mogelijk
Poolstalig VCA Basis cursus Hollcert

Behaal je B-VCA (BASIS-VCA) certificaat

De cursus B-VCA wat staat voor basistraining arbeidsveiligheid is bedoeld voor praktisch iedereen die met enig risico te maken krijgt. B-VCA-kwalificaties zijn vereist in de bouw, transport, petrochemische fabrieken, stedelijk groen en vele andere sectoren. Het is een verzameling basisveiligheidsregels over verschillende onderwerpen, zoals elektriciteit, lassen, wettelijke voorschriften, gevaarlijke stoffen, ergonomie op het werk en nog veel meer.

Inhoud VCA-B cursus

Tijdens de training bij Hollcert komen alle onderwerpen aanbod. In de ochtend wordt gestart met theorie uitleg. Na de lunch kunnen kandidaten oefen examens maken en de trainers vragen stellen. Aan het einde van de dag (16.00 uur) wordt het officiële examen afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

Geslaagd?

Kandidaten krijgen direct te horen of ze geslaagd zijn. De eerst volgende werkdag kunt u certificaten van geslaagde kandidaten terugvinden op cdr.ssvv.nl. Het originele certificaat en pas worden binnen 5 werkdagen per post aan onze opdrachtgever verzonden. Een VCA certificaat blijft 10 jaar geldig. Om voor het VCA B examen te slagen dien je minimaal 2580 punten, dat is gelijk aan 65 % van het totaal aantal punten te behalen.

Opties VCA cursus

De cursus en het examen zijn ook mogelijk in vreemde talen. Standaard is het examen mogelijk in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Turks en Russisch. Overige niet standaard talen zijn op aanvraag (Arabisch, Bulgaars, Grieks, Kroatisch, Italiaans en Slowaaks). Ook voorleesexamens behoren bij Hollcert standaard (voor al deze talen) zonder meerkosten tot de mogelijkheid. De kandidaat krijgt dan een koptelefoon op en vult zelf de antwoorden op de computer in. Mondelinge examens zijn op aanvraag mogelijk. Het examen wordt dan volledige mondeling afgenomen. Aangezien dit een specialistische 1 op 1 begeleiding vraagt zijn hier meerkosten aan verbonden.

Hollcert biedt wekelijks VCA training + examen in het Pools. Andere standaard talen maandelijks. Neem contact op voor de meest actuele data.

VCA VOL training Hollcert Nederlands Engels

Behaal je V-VCA (VOL-VCA) certificaat

De cursus VOL-VCA is een uitbreiding van de cursus BASIS-VCA en is bedoeld voor mensen die als leidinggevende optreden, een groep leiden of het werk van medewerkers begeleiden. Het VOL VCA-certificaat is een soort bewijs dat het werken onder toezicht van deze persoon voldoet aan het geldende Arbeidsrecht. De cursus en het examen zijn in Nederland alleen mogelijk in één van de vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Voor het VCA VOL examen moet u minimaal 4515 punten, dat is 64,5% te scoren om te slagen.

VCA cursus Hollcert Poolstalig

Behaal je VIL – VCU certificaat

Het VIL-VCU-certificaat staat voor Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden en is bedoeld voor mensen die optreden als leidinggevende/manager van uitzendbureaus. Het VIL-VCU-certificaat bewijst dat de regels van bestuur, delegatie en toezicht op medewerkers in overeenstemming zijn met het geldende Arbeidsrecht. Samen met VIL – VCU kan worden aangegeven dat de medewerker op de hoogte is van de veiligheidseisen die aan medewerkers worden gesteld. Dit examen kan in Nederland alleen in het Nederlands of Engels worden afgelegd. Voor het VIL VCU examen moet u minimaal 4515 punten, dat is 64,5% te scoren om te slagen.

  Mail ons

  Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

  Meld je aan!