Op deze pagina staan de meest voorkomende externe transportmiddelen waarin wij opleidingen verzorgen op onze locaties in Eindhoven en Waalwijk of bij u op locatie als in company training. Staat het transportmiddel waarvoor u een certificaat wenst te behalen er niet tussen? Zoals een autolaadkraan, bobcat, elektrische trekker, ladderlift, roterende verreiker of terminal trekker? Neem contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Al deze cursussen worden op aanvraag georganiseerd. Dat kan In company, 1 op 1 of door open inschrijving op een van de maandelijkse cursusdagen. Standaard in het Engels en Pools. Nederlands is op aanvraag ook mogelijk. Interesse? Bel ons of schrijf in via het formulier onderaan de pagina en wij nemen zsm contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Graafmachine met enkele bak (hydraulische graafmachine)

Een graafmachine met één emmer is een werkende machine uit de groep bouwmachines – dit type graafmachine is uitgerust met één snijvat, werkend in een intermitterende cyclus, dwz tussen opeenvolgende stadia van de werking van het snijvat, zijn er hulptrappen, zoals het verplaatsen van het vat met het uitgegraven materiaal, het legen ervan en het terugkeren naar de werkpositie.

Enkelvoudige belader (Wiellaadschop)

Een eenvatslader is een werkende machine uit de groep van bouwmachines, meestal op een verrijdbaar chassis, met een hydraulische aandrijving. Werkend in een intermitterende cyclus, d.w.z. tussen de opeenvolgende fasen van de werking van het snijvat, zijn er hulpfasen, zoals het verplaatsen van het vat met de uitvoer, het legen en terugkeren naar de werkpositie. Hoog vermogen en wendbaarheid evenals het gebruik van hydraulische aandrijvingen garanderen een hoge betrouwbaarheid en een hoog rendement van laadwerkzaamheden.

Verreiker

Een verreiker is een werkende machine uit de groep van bouwmachines, vaak aangeduid als een verrijdbare werktuigdrager. Het belangrijkste verschil met de klassieke lader is de variabele lengte van de giek, meestal tot ca. 12-15 m, waardoor het een onmisbare machine is in de bouw.

Roterende verreiker

Een verreiker is een werkende machine uit de groep van bouwmachines, vaak aangeduid als een verrijdbare werktuigdrager. Het belangrijkste verschil met een verreiker is dat op het verrijdbare chassis een roterende telescopische arm is gemonteerd, die meedraait met de bestuurderscabine.

Mail ons

Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.