In company training

Een in company training is mogelijk voor iedere cursus die wij bieden. Van EPT tot Verreiker, BHV en VCA. Standaard in het Nederlands, Pools en Engels. Overige talen op aanvraag.

Een in company training is de beste keuze wanneer er op specifieke vaardigheden die uniek zijn voor de locatie getraind moet worden.

Een aantal voordelen van een in-company training op een rij:

  • geen verlies in reistijden en -kosten
  • hoger leerrendement doordat de kandidaten de eigen praktijk zoveel mogelijk terug zien
  • vertrouwde omgeving
  • beperkte groepsomvang
  • maatwerk training, training is afgestemd op uw praktijksituatie
  • training vindt plaats op uw locatie, met eigen materiaal als input voor de training
  • training is per persoon vaak goedkoper

In company training transportmiddelen

Deze in company training is de meest geschikte trainingsvorm wanneer er binnen je organisatie 4 tot 6 kandidaten per groep gelijktijdig dezelfde training willen volgen. Ziet onze trainer dat de ene kandidaat het sneller onder de knie heeft dan de ander? Dan zal de ervaren persoon eerder horen dat deze geslaagd is, zodat er meer tijd is om de andere kandidaat te trainen. Doel is om alle kandidaten aan het einde van de dag veilig en gecertificeerd te laten werken.

Opfriscursus

Beschikken alle medewerkers over een certificaat? Dan adviseren wij om jaarlijks een opfriscursus af te nemen. Onze trainers bekijken samen de risico’s op de locatie en trainen hier de kandidaten extra in.

In company training BHV

Deze in company training is de meest geschikte trainingsvorm wanneer er binnen je organisatie 4 – 8 kandidaten per groep gelijktijdig dezelfde training willen volgen. (Voor herhalingscursussen mag de groepsgrootte maximaal uit 12 deelnemers bestaan) Mogelijke calamiteiten kunnen direct besproken en geoefend worden. Is een ontruimingsoefening gewenst? Of een andere specifieke oefening op locatie? Laat het ons weten en onze trainer neemt tijdig contact op om de mogelijkheden door te spreken.

In company training VCA

Deze in company training is financieel voordeliger wanneer er binnen je organisatie minimaal  6 kandidaten gelijktijdig dezelfde training willen volgen. Hiervoor zou u kunnen kiezen wanneer uw bedrijf voor het eerst VCA nodig heeft of veel nieuwe medewerkers in dienst neemt, zodat alle medewerkers in 1x getraind kunnen worden.

Mail ons

Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.