Op deze pagina staan de meest voorkomende hoogwerkers waarin wij 7 dagen per week opleidingen verzorgen op onze locatie in Waalwijk of bij u op locatie als in company training. Staat de hoogwerker waarvoor u een certificaat wenst te behalen er niet tussen? Neem contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Telescoophoogwerker

Hoogwerker – een type beweegbaar platform in de vorm van een platform of mand ontworpen om mensen op te tillen, bevestigd aan het einde van een enkele hydraulische arm van een hefinrichting, vaak uitgerust met een hulpgiek.

Schaarhoogwerker

De schaarlift is een apparaat dat meestal bedoeld is om mensen op te tillen, apparaten in een mand die op een schaar wordt geplaatst en wordt geopend en gesloten met een hydraulische actuator. Om het mogelijk te maken om op de meest geschikte en veilige manier verschillende werken op gepaste hoogtes uit te voeren.

Knikarmhoogwerker

De schaarlift is een apparaat dat meestal bedoeld is om mensen op te tillen, apparaten in een mand die op een meerdelige arm wordt geplaatst en wordt bestuurd door verschillende hydraulische actuators. Om het mogelijk te maken om op de meest geschikte en veilige manier verschillende werken op gepaste hoogtes uit te voeren.

Mail ons

Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.