VCA training + examen

Hollcert verzorgt iedere zondag een B-VCA cursus + examen in het Pools op de locatie in Waalwijk. Afhankelijk van de aanvragen worden ook VCA cursussen + examens aangeboden op andere dagen, in andere talen zoals het Nederlands en Engels en in Eindhoven of in company. Vul onderstaand formulier in met uw wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met de mogelijkheden.

VCA staat voor “De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers” en betreft een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Voor het volgen van de VCA-B cursus op onze locatie kan voor open inschrijving gekozen worden. Wenst u een andere VCA training? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kandidaat inschrijven? Mail ons de voorletters, achternaam en geboortedatum van de kandidaat en u ontvangt een bevestiging incl. alle benodigde informatie info@hollcert.nl.

  • 1-daagse VCA-B training + examen Pools – iedere zondag in Waalwijk
  • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 14 juni 2022 in Eindhoven
  • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 27 juni 2022 in Waalwijk
  • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 28 juni 2022 in Eindhoven
  • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 12 juli 2022 in Eindhoven
  • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 16 augustus 2022 in Eindhoven
  • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 06 september 2022 in Eindhoven
  • 1-daagse VCA-B training + examen Nederlands – 26 september 2022 in Waalwijk

Behaal je B-VCA (BASIS-VCA) certificaat

De cursus B-VCA wat staat voor basistraining arbeidsveiligheid is bedoeld voor praktisch iedereen die met enig risico te maken krijgt. B-VCA-kwalificaties zijn vereist in de bouw, transport, petrochemische fabrieken, stedelijk groen en vele andere sectoren. Het is een verzameling basisveiligheidsregels over verschillende onderwerpen, zoals elektriciteit, lassen, wettelijke voorschriften, gevaarlijke stoffen, ergonomie op het werk en nog veel meer. De cursus en het examen zijn ook mogelijk in vreemde talen waaronder Pools. Ook voorleesexamens behoren bij Hollcert standaard zonder meerkosten tot de mogelijkheid. Mondelinge examens zijn op aanvraag mogelijk. Een VCA certificaat blijft 10 jaar geldig. Hollcert biedt wekelijks VCA training + examen in het Pools.

Behaal je V-VCA (VOL-VCA) certificaat

De cursus VOL-VCA is een uitbreiding van de cursus BASIS-VCA en is bedoeld voor mensen die als leidinggevende optreden, een groep leiden of het werk van medewerkers begeleiden. Het VOL VCA-certificaat is een soort bewijs dat het werken onder toezicht van deze persoon voldoet aan het geldende Arbeidsrecht. De cursus en het examen zijn alleen mogelijk in één van de vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Behaal je VIL – VCU certificaat

Het VIL-VCU-certificaat staat voor Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden en is bedoeld voor mensen die optreden als leidinggevende/manager van uitzendbureaus. Het VIL-VCU-certificaat bewijst dat de regels van bestuur, delegatie en toezicht op medewerkers in overeenstemming zijn met het geldende Arbeidsrecht. Samen met VIL – VCU kan worden aangegeven dat de medewerker op de hoogte is van de veiligheidseisen die aan medewerkers worden gesteld.

Mail ons

Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.