Loyaal, Snel, Persoonlijk, Kwaliteit en Veiligheid!
Lees meer
Vorkheftrucks, graafmachines, VCA, BHV en meer!
Klik hier
Neem vandaag nog contact met ons op!
Klik hier

HollCert

7 dagen per week cursussen in meerdere talen.

Sinds 2010 is Hollcert gespecialiseerd in trainingen gericht op veilig en correct gebruik van transportmiddelen zoals vorkheftrucks, stapelaar, ept, reachtruck, combi etc. en externe transportmiddelen zoals hoogwerkers, graafmachines, VVL, verreiker en vele andere.

Ons aanbod omvat ook alle soorten 1 daagse VCA cursussen incl. examens en BHV opleidingen.

Een aantal voordelen van het volgen van een opleiding of training bij Hollcert:

 • U kunt kandidaten tot 1 dag vooraf kosteloos aanmelden
 • U kunt tot aanvang van de cursus gratis annuleren of verzetten
 • 7 dagen per week worden er opleidingen en trainingen gegeven. Zowel in company als op onze locaties in Waalwijk en Eindhoven
 • Standaard verzorgen wij al onze cursussen in het Nederlands, Pools en Engels. Andere talen zoals Russisch en Roemeens zijn op aanvraag mogelijk
 • Onze trainers zorgen dat alleen kandidaten slagen die veilig aan de slag kunnen. En zich dus ook bewust zijn van eigen veiligheid waaronder een goede werkhouding
 • Hollcert biedt al ruim 10 jaar opleidingen en trainingen voor interen- externe transportmiddelen, VCA training + examens en BHV trainingen
 • Start garantie. Wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen zal de opleiding of training altijd doorgaan
 • Tijdens de cursusdag is een lunch, koffie/thee altijd inbegrepen. Op onze locaties is altijd gratis parkeergelegenheid

Opleidingen

Op maat van elke deelnemer!

100% garantie

Grootste opleidingslocatie van Nederland!

Naast In company trainingen beschikken wij over 2 opleidingslocaties, te weten in Eindhoven en in  Waalwijk. De vestiging in Waalwijk is de grootse opleiding locatie van Nederland en centraal gelegen tussen Breda, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Iedere cursus start met een theoretisch deel in een van de 5 theorieruimtes. Afhankelijk van de cursus start men daarna met de praktijk in de trainingshal van 1000 m² met een hoogte van ongeveer 7m, wat aanzienlijk bijdraagt aan de kwaliteit van onze cursussen. In onze trainingshal is voldoende ruimte om te oefenen met slaloms, stapelen, aandrijfbalk, palletplaatsing in het dok en rekken.

Hollcert beschikt als enige trainingscentrum in Nederland over een Combitruck. Waardoor het mogelijk is om deze cursus naast in company ook op onze locatie in Waalwijk te volgen. Op de trainingslocatie is dan ook een speciale zeer smalle baan ingericht voor deze Combi trainingen.

De locatie in Eindhoven omvat minder m2, hierdoor zijn trainingen op deze locatie persoonlijker. Personen die extra aandacht nodig hebben adviseren wij dan ook om voor ons locatie in Eindhoven te kiezen.

Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding!

Onze werkwijze

Maak kennis met onze mogelijkheden

01

Advies

Wij adviseren in de juiste opleidingskeuze voor het behalen van een certificaat, zowel voor particulieren als bedrijven.

02

Maatwerk

Vooraf proberen we de inhoud zo goed mogelijk met u af te stemmen. Onze trainers denken met u mee en bekijken op de dag van de training of een aanpassing per persoon nodig is.

03

Kwaliteit

Het hoogste niveau van opleidingskwaliteit, ontwikkeld over 10 jaar cursusimplementatie.

04

Certificaat

De certificaten die we uitgeven worden gerespecteerd door alle werkgevers in standaard logistiek-, warehouse-, metaal- en bouwsector. Kandidaten kunnen na het behalen dus direct aan de slag!

Trainingsplan

Maatwerk voor bedrijven

Wij vinden het prettig wanneer onze opleidingen zo goed mogelijk aansluiten op de situatie van uw locatie(s). Het is daarom mogelijk dat onze trainers uw locatie bezoeken om een goed beeld te krijgen waar tijdens de training op onze locatie in Eindhoven of Waalwijk extra op gelet dient te worden. Naast de basis vaardigheden worden cursisten dan ook getraind op situaties die voor uw locatie specifiek zijn. Op die manier weet u zeker dat de kandidaat na het behalen van het certificaat veilig aan het werk kan.

Ook het opstellen van een jaarplanning voor uw medewerkers behoort tot de mogelijkheden. Om hier een goede invulling aan te geven zullen wij u na persoonlijk contact vragen om onder meer:

 • Welke functies zijn er in de logistiek
 • Expertise van opleidingen die nodig zijn voor een bepaalde functie
 • Expertise van reeds uitgevoerde opleiding van medewerkers
 • Vaardigheidsverificatie en aanvullend opleidingsplan voor medewerkers
 • Expertise van de doelen en ambities van het personeel

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mail ons

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk terug met een antwoord.