Hoogwerker certificaat Engels

Home Blogs Hoogwerker certificaat Engels
Hoogwerker certificaat Engels

Een hoogwerker certificaat in het Engels behalen

Waarom zou u een hoogwerker certificaat in het Engels willen behalen? Omdat niet op iedere straathoek een hoogwerker staat, is het werken met een hoogwerker een erg specialistisch vak. De kans dat een niet-Nederlandse organisatie een beroep doet op een hoogwerker is groot. Daarom kunnen onze Nederlandse hoogwerker opleidingen ook in het Engels en Pools gevolgd worden en ook de certificaten kunnen tegen een meerprijs in het Engels worden uitgegeven.

Hoogwerker certificaat Engels in Waalwijk

Op de grootste trainingslocatie van Nederland, Waalwijk, traint Hollcert aanstaande hoogwerker bestuurders. Is een hoogwerker certificaat verplicht? Een hoogwerker certificaat is wettelijk niet verplicht, maar een bestuurder van een hoogwerker dient wel aan te kunnen tonen dat hij/zij kundig met het voertuig kan werken en de nodige ervaring heeft. Daarom is het essentieel om de training toch te voltooien en een certificaat te halen. In de training hoogwerker wordt namelijk in theorie en praktijk het veilig en kundig bedienen van de hoogwerker geleerd, ook in spannende en gevaarlijke situaties. In Waalwijk is de locatie zodanig ingericht dat we de cursisten optimaal kunnen trainen met het juiste materiaal.

Hoogwerker certificaat Engels Incompany

Heeft u een eigen locatie met hoogwerker? Dan kunnen we de training ook bij u op locatie verzorgen. Incompany trainingen zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als opleidingen op onze eigen trainingslocaties. Ongeacht welke locatie u kiest, de trainingsdagen bestaan altijd uit twee dagdelen. Een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk. Het behaalde certificaat is altijd vijf jaar geldig.

Verschillende hoogwerker certificaten

In welke talen worden de hoogwerker trainingen gegeven? We bieden de hoogwerker opleidingen aan in verschillende talen: Nederlands, Pools en Engels. Andere talen zijn ook mogelijk, neem hiervoor altijd contact met ons op, we denken dan met u mee naar de juiste invulling.
Bij Hollcert kunt u de volgende hoogwerker certificaten halen:

Telescoophoogwerker
Een telescoophoogwerker heeft een uitschuifbare mast en heeft plek voor twee mensen in de werkbak.

Schaarhoogwerker
Het platform van de schaarhoogwerker wordt middels een liftsysteem recht omhoog gebracht.

Knikarmhoogwerker
De knikarmhoogwerker kan draaien, rijden en uitschuiven. Dit wordt allemaal bediend via een paneel.

Gecombineerde hoogwerker trainingen

Het is mogelijk om drie hoogwerker trainingen gecombineerd te volgen. Neem hiervoor contact met ons op. Ook als u vragen heeft over onze andere trainingen of certificaten, kunt u ons bellen, mailen of u kunt het contactformulier invullen. We geven graag invulling aan uw opleidingsvraag.

    Mail ons

    Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

    Velden met een * zijn verplicht.

    Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

    Meld je aan!