Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de informatie, beelden en specificaties zijn geen rechten te ontlenen. Uw verbetersuggesties worden gewaardeerd.

De Auteurswet bepaalt dat alle rechten automatisch zijn voorbehouden. Verspreiding van beelden gebruikt op deze website is niet toegestaan, tenzij u uitdrukkelijk schriftelijke toestemming heeft ontvangen.

Over Hollcert

HollCert biedt hoogwaardige trainingen voor veilig en efficiënt gebruik van transportmiddelen, inclusief heftrucks, stapelaars, reachtrucks, hoogwerkers, en meer. Onze trainingen, beschikbaar in het Nederlands, Pools en Engels, worden 7 dagen per week gegeven op onze locaties in Waalwijk en Eindhoven, of in-company. Met meer dan 10 jaar ervaring, bieden wij gecertificeerde trainingen die voldoen aan alle eisen en normen. Onze trainingen omvatten ook praktijkgerichte oefeningen in onze uitgebreide trainingsfaciliteiten, waaronder een Combitruck-training. Bij Hollcert kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en advies op maat, zodat u de juiste training voor uw behoeften kunt kiezen.

Meld je aan!