Hollcert contact

Contact

We kijken uit naar je inschrijving!

Contact met Hollcert

Fijn dat u contact met Hollcert op wilt nemen. U kunt ons team op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur bereiken op +31 (0)416-764400. Voor spoedgevallen belt u dagelijks tot 20 uur naar +31 (0)6-23509022. Of stuur een e-mail naar info@hollcert.nl. Inschrijven kan ook via het formulier op de opleidingen pagina. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Mail ons

  Meer weten? Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk terug met een antwoord.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

  Socials!

  Volg ons op onze social media.

  Over Hollcert

  Hollcert is in 2010 opgericht in Nederland als een leerbedrijf gericht op het verstrekken van hoogwaardige opleidingen en trainingen, met een focus op de logistieke sector. De naam “Hollcert” is afgeleid van “Hollands Certificaat”, wat staat voor een Nederlands certificaat. Het bedrijf begon met het opleiden van Poolse werknemers, maar heeft zich uitgebreid tot een internationaal bedrijf dat heftruck, VCA en BHV cursussen aanbiedt in het Nederlands, Pools, Engels en op verzoek andere talen zoals Russisch, Duits en Roemeens.

  Hollcert verzorgt heftruck, VCA en BHV trainingen op twee eigen locaties, te weten in Waalwijk, dat beschikt over een breed scala aan trainingsfaciliteiten en in Eindhoven, waar ook het kantoor gevestigd is. De locatie in Waalwijk is de grootste trainingslocatie voor logistieke opleidingen in Nederland en beschikt als enige over een Combitruck.

  Het truckpark van Hollcert is het grootste onder de leerbedrijven in Nederland en biedt een verscheidenheid aan trucks en andere voertuigen voor praktijktrainingen. De trainingen worden verzorgd door meertalige trainers die de veiligheid en kwaliteit van het werk benadrukken.

  Hollcert biedt ook BHV-trainingen aan. Deze worden onder meer verzorgd door een NIBHV-gecertificeerde instructeur die de Poolse taal beheerst. Daarnaast voldoet Hollcert aan de normen van CCV en VCA Infra, wat getuigt van de kwaliteit van hun cursussen.

  Met een slagingspercentage van 99,9% en de inzet om kandidaten te ondersteunen totdat ze slagen, streeft Hollcert ernaar om de hoogste kwaliteit van training en certificering te bieden, met een focus op veiligheid en competentie.

  Meld je aan!