Combitruck certificaat

Home Blogs Combitruck certificaat
Combitruck certificaat in Pools, Engels en Nederlands

Gecertificeerd combitruck bestuurder in één dag

Voor iedereen vanaf 16 jaar die voor het werk -regelmatig of incidenteel- een combitruck bedient en al enige rijvaardigheid heeft, biedt Hollcert de eendaagse cursus aan voor het behalen van het combitruck certificaat. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen (ook na het behalen van het combitruck certificaat) slechts onder toezicht van een deskundige collega de combitruck besturen.
Het combitruck certificaat is een vereiste vanuit de Arbo-wet. De cursus van Hollcert geeft u de zekerheid dat uw medewerker alles weet en kan wat nodig is om de combitruck veilig te besturen. In één dag de juiste kennis opdoen met onze opleidingen, verzekert u van een geldigheid van uw certificaat van vijf jaar.

Is VNA een andere benaming voor de combitruck?

Wellicht leest u vaak de afkorting VNA als het om combitrucks gaat. Dat komt omdat de afkorting VNA staat voor Very Narrow Aisle, Engels voor ‘zeer smalle gang’. Combitruck en VNA kan dus door elkaar gebruikt worden, de betekenis is hetzelfde.

Combitruck certificaat in uw eigen taal

Wanneer u een opleiding volgt bij Hollcert, ontvangt u een Nederlands certificaat, maar u volgt de training in uw eigen taal. In welke talen wordt de combitruck cursus gegeven? De standaardtalen waarin wij onze cursussen aanbieden zijn: Nederlands, Engels en Pools. Het theoretische examen  stellen we ook in de talen Spaans, Portugees en Russisch beschikbaar.

Unieke locatie in Waalwijk voor het echte werk

Smalle gangpaden en verplaatsen van volledige pallets op grote hoogte zijn voor de combitruck geen probleem. In onze opleidingslocatie in Waalwijk hebben we speciaal voor het behalen van het combitruck certificaat, een zeer smalle baan ingericht en werkt u met onze combitruck.
Trainingen op uw eigen locatie –Incompany cursussen– met uw eigen materieel, kan ook.

Cursusdag combitruck certificaat

Hoe ziet een cursusdag combitruck er uit? In de ochtend starten we met het theoretische gedeelte dat wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Het middagprogramma bestaat uit het praktijkgedeelte. Aan het einde van de trainingsdag laat de kandidaat zien dat hij/zij alles in huis heeft om de combitruck veilig te besturen.

Inschrijven en contact

Wilt u meer weten over of inschrijven voor de combitruck cursus? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder om de juiste training voor u en uw medewerkers te verzorgen. Hollcert staat klaar om u en uw team de juiste training en ondersteuning te bieden voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

    Mail ons

    Training boeken? Laat uw gegevens achter en geef uw wensen door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

    Velden met een * zijn verplicht.

    Door op de versturen button te klikken geeft u toestemming dat Hollcert B.V. uw gegevens opslaat. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

    Meld je aan!