Opleidingslocatie

Per 1 maart is er een nieuwe opleidingslocatie geopend in Waalwijk! Deze centraal gelegen locatie onder de rook van ‘s-Hertogenbosch en Tilburg draagt er in zeer belangrijke mate voor dat we de kwaliteit, het cursusaanbod en de dienstverlening verder uit kunnen bouwen. We gaan van 300m2 praktijkruimte naar een praktijkruimte van 1000m2 met 7 meter vrije hoogte! Van 2 theorie-ruimten naar 5 theorie-ruimten.

De opleidingsruimte voldoet aan alle door het CCV en het LEC (Logistiek Examen Centrum) gestelde criteria en is door het CCV gecertificeerd voor de opleiding vakbekwaamheid hef- en reachtruckchauffeur.

Ruim 400m2 met palletstellingen en inrijstellingen, 1 speciale stellinggang voor een combitruck! Oplegger, laadbrug, grote manoeuvreerruimte, opslagruimte koudstapelen, enz…..

Uniek in Nederland, op dit moment als enig opleidingscentrum een smalle stellinggang met een combitruck! Deze opleiding werd in het verleden altijd in-company gegeven hetgeen niet altijd goed te realiseren was. Nu is er de ideale oplossing, volg de cursus combitruck bij ons!

U kunt de foto's in de fotogalarij bekijken.